Енергія Примноження (настройка в Дарунок)

Енергія Примноження (настройка в Дарунок)

Ми всі народжуємось із певними уроками, певними рисами характеру та певними життєвими принципами. У процесі життя ми вчимося: вчимося любити, вчимося бути вдячними, вчимося віддавати свої знання іншим людям, допомагаємо собі та іншим Духовно рости і розвиватися. Тому навчаючись і допомагаючи іншим ми допомагаємо і собі. Одним із таких інструментів за допомогою себе та інших є Енергія Примноження.

Енергія Примноження
Засновник Алла Лайт (Шаркія).
Отримано за ченнелінгом у 2008 році.
ЕНЕРГІЯ МОЖЕ ПЕРЕДАВАТИСЯ ТІЛЬКИ БЕЗКОШТОВНО ЯК ПОДАРУНОК

“Під час мого минулого візиту до Табхи, церкви примноження, де в давнину Ісус нагодував кілька тисяч людей п’ятьма хлібами та двома рибами, я як завжди вирішила використати момент, щоб злитися з чудотворною енергією цього святого місця та провела глибоку медитацію. Сказати, що я плакала – це нічого не сказати. Я заливалася сльозами. Хто практикує медитацію мене зрозуміє. Одночасно зі сльозами я відчувала величезну радість і щастя, від пізнання того, що головне у нашій житті – вірити. Ні, не бути віруючим і належати до якоїсь релігії, конфесії, секти тощо. А саме вірити. Вірити в те, що Бог дасть нам потрібне, нести цю віру в собі, і не відчувати сну. Мені пощастило отримати ченнелінгове повідомлення від Вознесеного Вчителя Сананди, відомого простій людині як Ісус Христос (одне з його втілень), а також присвячене Енергії Примноження. Майже рік я працювала самостійно з цією чудовою енергією і тепер настав час розділити її з іншими людьми.”

Звернемося до Біблії, священної книги, щоб ще раз побачити одне з чудес, що сталися в тому святому місці:

Коли ж настав вечір, приступили до Нього учні Його і сказали: місце тут пустельний і час уже пізніший; відпусти народ, щоб вони пішли до селищ і купили собі їжі. Але Ісус сказав їм: Не треба йти їм, ви дайте їм їсти. Вони ж кажуть Йому: У нас тут лише п’ять хлібів та дві риби. Він сказав: Принесіть їх мені сюди. І звелів народові возлягти на траву і, взявши п’ять хлібів та дві риби, подивився на небо, благословив і, переломивши, дав хліба учням, а учні народові. І їли всі й наситилися; і набрали решти шматків дванадцять повних коробів; а тих, що їли, було близько п’яти тисяч чоловік, крім жінок та дітей.

Від Матвія 14:15–21.

Що дає нам Енергія Примноження?
Насамперед віру в те, що буде так, як має бути, для нашого вищого блага. Ця енергія дає нам сили і сміливість просити Господа про все, що нам потрібно, але при цьому, знаходячи необхідне, потрібно пам’ятати про інших людей, і в міру можливості допомагати їм. Адже допомагаючи іншим ми допомагаємо собі. Ця енергія вчить нас досягати бажаного, але не бажати надмірності, а розуміти, що нічого не дається нам надто просто так. І найголовніше – треба вміти ділитися з іншими. Коли в душі і в серці є віра, що Бог дасть те, що вам потрібно, потрібно бути готовим поділитися цим з іншими. Ви можете працювати з цією енергією в різних сферах вашого життя. Моя порада – частіше працюйте з цією енергією на свіжому повітрі, і дивіться на небо. Є лише одна настройка, отримавши яку ви можете настроїти інших людей, але я прошу робити це із зазначенням мого імені як засновника та тексту, який ви читали вище.
Алла Лайт (Шаркія)

Як приймати настройку
У спокійному стані сидячи або лежачи промовте
Я звертаюся до свого Вищого Я і прошу настроїти мене на енергію ПРИМНОЖЕННЯ, яку посилає мені Єлєна, приймаю тут і зараз на вище Благо всіх”
Після закінчення настройки подякуйте Ісусу Христу та вашим Ангелам, хто допомагав вам під час настройки Увага, настройка може прийматидись близько 20-25 хвилин, доти доки ви чуєте енергію

Як працювати з Енергією ПРИМНОЖЕННЯ
Складіть руки в Гассе перед грудьми, промовте
Я звертаюся до Ісуса і прошу активую енергію ПРИМНОЖЕННЯ , для (мене або ім’я іншої людини) для (описати на що), на найвище благо всіх
Енергія йтиме протягом якогось часу, не розводити руки доки потік не припиниться Дякуйте Ісусу Христу та Всім, хто допомагав проводити сеанс

Залишайте свої заявки у темі, вкажіть

1. ПІБ
2. дату народження (число/місяць/рік)
3. місце проживання (країна, місто)
4. дата та час настройки або До запитання
5. згоден з умовами (залишити враження після налаштування)
Прохання дочекатись мого підтвердження

Поділитись цікавим:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.